Sluit menu

JAGA, THE RADIATOR FACTORY

Heeft u vragen of advies nodig?
Onze medewerkers staan voor u klaar.

Esthetiek

Jaga geeft warmte vorm. Oogstrelend, zinnenprikkelend. Door het gebruik van vernieuwende materialen en productietechnieken ontstaat een gloednieuwe vormentaal. Waarin het oog voor detail alleen wordt overtroffen door de drang naar maximaal warmtecomfort. En waarin de esthetiek elke radiator optilt van gebruikstoestel tot kunstwerk.

Ethiek

Jaga gaat voor een betere wereld. En begint bij zichzelf. Met een bedrijfscultuur van duurzaamheid, vrijheid en sociale verantwoordelijkheid. Een cultuur die niet kiest voor beursnoteringen of niets ontziend winstbejag, maar ethisch handelen vooropstelt. In onze relatie met klanten, leveranciers en medewerkers. Én in onze beleidsbeslissingen die altijd uitgaan van een minimale belasting voor het milieu.

Technologie

Jaga leeft. Bruist. Pioniert. Zo experimenteren we voortdurend in ons Experience Lab met nieuwe en ecologische technologieën. En verbinden we onze naam aan evenementen, sporten en activiteiten die net zoals wij dynamiek, gedrevenheid en beleving uitstralen. Want Jaga is net zoveel bedrijf als cultuur. Met de °C van warmtecomfort.

Bedankt, we nemen spoedig contact met u op.

To:

Gelieve me te contacteren via: