Kantoorgebouw The Edge is door de Building Research Establishment (BRE) uitgeroepen tot winnaar van de internationale BREEAM Award in de categorie Offices New. Naast deze award mochten OVG Real Estate en PLP Architecture ook de ‘Your BREEAM’ award in ontvangst nemen.

Het 40.000 m2 gebouw dat is gevestigd op de Amsterdamse Zuidas, is het duurzaamste kantoorgebouw ter wereld volgens de BREEAM-normering. Het gebruik van slimme technologie en de toepassing van innovaties die nog nooit eerder zijn toegepast in een kantoorgebouw, waren doorslaggevende factoren voor de jury om The Edge uit te roepen tot winnaar van de BREEAM Award in de categorie Offices New.

Jaga leverde als trotse partner hun Mini vrijstaand radiator, die het hele gebouw van de warmte verzorgd.

The Edge heeft tevens de ‘Your BREEAM’ Award in ontvangst mogen nemen. Dit is een publieksprijs waarbij het publiek (6.000 stemmen) online op alle genomineerden uit veertien categorieën kon stemmen.

De internationale zakelijke nieuwssite Bloomberg Business besteedde uitgebreid aandacht aan The Edge. In een uitgebreide videoreportage komt het vernieuwende concept van het gebouw uitvoerig aan bod.

Meer info en details over het gebouw The Edge vind je op deze pagina.