close menu

Oxygen Technology

Intelligent en hygiënisch ventileren

De meest comfortabele ventilatie

Vanaf een water-aanvoertemperatuur van nauwelijks 28 °C zal de Low-H2O radiator meetbaar zijn warmte afgeven aan de omgevingslucht.

Energie besparen door gecontroleerd ventileren per kamer

Met het Jaga Oxygen-systeem is de ventilatie perfect onder controle. Ingebouwde of perzone geplaatste CO2-sensoren en/of hygrostaten meten onophoudelijk de samenstelling van de binnenlucht. Alleen wanneer de lucht vervuild is, wordt deze snel vervangen door zuivere lucht. Het intelligente systeem bepaalt zelf hoeveel lucht wordt aan- en afgevoerd. Niet voor het hele gebouw tegelijk, maar flexibel per kamer, lokaal of andere soort ruimte.


Jaga hybrid solutions

De Oxygen Hybrid Solutions zijn kant-en-klare toestellen (plug&play), die voor ventilatie maar ook voor verwarming en/of koeling zorgen. Daarnaast zijn er ook Oxygen refresh-units beschikbaar, die los geplaatst kunnen worden of geïntegreerd in bestaande Low-H2O radiatoren. Zowel de Hybrid Solutions als de Refresh Units kunnen gestuurd worden via een in het toestel geïntegreerde bediening of via het intelligente centrale sturingssysteem Green Wire, door Jaga ontwikkeld in samenwerking met Qbus.

Jaga ventilatie ook voor de utiliteit

Vanaf een water-aanvoertemperatuur van nauwelijks 28 °C zal de Low-H2O radiator meetbaar zijn warmte afgeven aan de omgevingslucht.

Diverse oplossingen voor hoge of lage bezetting

De Jaga Oxygen utiliteitsoplossingen zijn ontworpen voor ruimtes met een hoge bezetting, deze systemen hebben een ruim bemeten ventilatiedebiet, speciaal voor klaslokalen en kantoren. De oplossingen voor woningbouw en zorgsector zorgen voor comfortabele luchtverversing in ruimtes met een lagere bezetting

Kenmerken

Efficiënt
Intelligent
Estetisch
Comfortable
Gezonde luchttoevoer
Lager
energieverbruik
Gebruiksvriendelijke
werking
Gratis
nachtkoeling

De ademende radiatoren

Intelligent en hygiënisch ventileren.

Jaga Oxygen
Le radiateur qui respire
Jaga Oxygen
Add to favorites

Jaga Oxygen

Le radiateur qui respire

Ventilation hygiénique et intelligente

Jaga Oxygen n’est pas une ventilation traditionnelle, mais un système judicieusement piloté, économisant l’énergie. Les Solutions Oxygen Hybrid sont des appareils prêts à l’emploi (plug&play) qui...

See all products

Wilt u meer weten over Oxygen?
Download de brochure.

Heeft u vragen of meer uitleg nodig?
Neem contact met ons op.

Thank you for reaching out. We will be in touch with you soon.

To:

Please get in touch with me through: